maanantai 31. joulukuuta 2012

Uusiavuosia

Oikealla puolella meneillään ollut äänestys on päättynyt ja äänet jakautuivat melko tasaisesti. Eniten ääniä sai aihepiiri "syvällistä pohdintaa aiheesta X". Kirjoittamiseenkin liittyvän aiheet kiinnostivat, mikä on varsin hyvä ottaen huomioon blogin pääasiallisen aiheen; kirjoittamisen.

Vuosi 2012 lähenee loppuaan. Voisinpa sanoa sen olleen hyvä, mutta oikeastaan se ei ollut. Toki vuoden aikana sattui paljon mukaviakin asioita ja perheeni sai lisäystä pienen frettivauvan muodossa. Siitä huolimatta toivon, että vuosi 2013 olisi kaiken kaikkiaan vähän parempi.

Vietän uudenvuoden vanhempieni luona. Tarkoituksena on nakerrella perunasalaattia, nakkeja ja jouluhalkoa. Viimeksi mainitusta räpsin kuviakin, koristelinhan sen aivan itse. Yritän muistaa ihan ladatakin ne kuvat tänne jossain vaiheessa. Hauvat ovat mukana uudenvuodenjuhlinnassa, tosin turvallisesti sisätiloissa. Karem-whippet stressaantuu kovasti paukkeesta eikä suostu lähtemään ulos enää sen jälkeen, kun ulkona alkaa kunnolla pamahdella. Minä ajattelin paeta ulos kahdentoista aikaan ihailemaan naapureiden aiheittamaa melu- ja valosaastetta. Ruudintuoksu kylmässä talvi-ilmassa on parhaita asioita, mitä tiedän. Sääli, etteivät ilmat suosi. Jouluna sentään saatiin nauttia pikkupakkasesta ja valtavasta määrästä lunta, nyt sataa vettä ja kaikki lumi on muuttunut kahdeksikymmeneksi sentiksi loskaa.

Kuten aina, uusivuosi vietetään raittiina. Olen pesunkestävä absolutisti enkä myöskään viihdy seurassa, joka juo. Osaltaan siksi vietän enemmän kuin mielelläni joulut, uudetvuodet, juhannukset ja vaput perhepiirissä, koska kotona ei juoda. Jouluna juomista en ole koskaan ymmärtänyt enkä ymmärrä, mutta onneksi minun ei tarvitsekaan. Jokainen taaplaa tyylillään.

Viettäkää hyvä uusivuosi, raittiina tai vähemmän raittiina, pitäkää hauskaa ja niin edelleen. Olkoon vuosi 2013 itse kullekin erinomainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti